Barion Pixel
Kosár

Készíttesd el céged logóját fanyeles pecsétre!

Egy vállalkozás logója nagyon fontos tényezője egy cég életének, mindennapjainak.

Lehet beszédes és csalogató, figyelem felhívó, vagy csak egyszerűen kellemes a szemnek. Mára már elengedhetetlen egy jó logó, cégér cégünk mindennapjaihoz. Ezért igazán hasznos lehet, ha van egy saját vállalkozásod logójára szabott egyedi fanyeles pecsét vagy bélyegző.

És hogy mire is lehet egy ilyet használni?

1.       Borítékok, dobozok logózása

Ha a termékedet online valamilyen csomagküldéssel szoktad feladni, igazán hasznos lehet, ha a borítékot vagy dobozt, amiben küldöd, lepecsételed a saját céged logójával. Így, amikor megkapja az ügyfeled, egyből tudni fogja, honnan érkezett a csomag. Ahhoz, hogy a csomagolásodat megjelöld a márkád logójával, nem kell drága pénzen folyamatosan logózott ragasztószalag utánpótlásokat berendelned. Egy saját, cég logós egyedi pecsétet csak egyszer kell beszerezned és utána szinte végtelenszer tudod használni. Ráadásul, menet közben is reklámozod így fanyeles bélyegződdel saját vállalkozásodat. Akinek a kezén áthalad a csomag és ránéz (postai dolgozók, futárok stb.), szintén megismerkedhetnek a márkád nevével.

2.       Tasakok logózása

Ha helyben árulsz valamit, amelyhez papír csomagolóanyagot adsz, akkor szintén hasznos lehet, ha az eladott termékedet logózott papírban adod át.

3.       Textil zsákok

Megfelelő textil festék beszerzésével, akár textilanyagra is nyomhatod saját logódat. A textil festékeket általában hő kezelni kell, így válnak tartóssá a textilanyagon. Utána viszont, mosás és szárítás állóak is tudnak lenni. Textil tintapárnáinkat itt találod.

4.       Süti

Volt olyan kedves ügyfelünk, aki sütik pecsételéséhez is használta a nálunk vásárolt pecsétjét. Ehhez inkább az olyan logók alkalmasak, amelyek vastag, teli mintákkal rendelkeznek.

Hogyan működik nálunk az egyedi céges fanyeles pecsétkészítés folyamata?

Olvasd el ebben a cikkünkben! Katt a fenti linkre!

Vissza a főoldalra