Barion Pixel
Kosár

Egyedi cég logós pecsétet szeretnél?

Így működik nálunk az egyedi, saját logós fanyeles bélyegző rendelés folyamata:

1.       A Céges pecsétek menüpontban a Fanyeles pecsét egyedi grafikával terméknél töltsd ki az űrlapot. Add meg a neved. Ha van kész grafikád, akkor csatolhatod az űrlaphoz. Ha nincs, akkor írd le nagyjából az elképzelésedet és hogy tervezést is szeretnél kérni. A Fanyeles pecsét egyedi grafikával termék oldalon a kép Galériában látható egy kép, amelyen a nálunk leggyakoribb pecsét méreteket találhatod meg. Ha tudod a méretet, akkor az űrlapnál ezt is add meg.

2.       Miután elküldted az egyedi fanyeles pecsét érdeklődési űrlapot, felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben. Ha az előbbiekből hiányozna valamilyen adat (pontos méret, elképzelés stb.), akkor először egy egyeztető e-mail fogunk küldeni. Azt is ilyenkor jelezzük vissza, hogy a grafika, amit küldtél alkalmas-e abban a formában pecsétnek, vagy sem. Ha nem, akkor milyen további lehetőségek lennének, hogy pecsét formát ölthessen a saját céges logód (grafika módosítás, újratervezés).

3.       A megadott paraméterek alapján küldeni fogunk egy árajánlatot.

4.       Ha elfogadod az árajánlatot és szeretnéd megrendelni a céges bélyegződet, akkor előre utalás esetén tudjuk megkezdeni majd a további munkát a céges fanyeles bélyegződdel.

5.       Ha kérsz tervezést is a pecsétedhez, akkor általában 1 hét a tervezés folyamata. Ezután küldünk egy látványtervet, amelyet természetesen van lehetőség finomítani az elképzeléseknek megfelelően.

6.       Ha jóváhagytad a grafikát, akkor a fanyeles bélyegző elkészítése kb. még 2-4 munkanap (ez a határidő kiemelt, ünnepi időszakban kitolódhat, erről minden esetben tájékoztatunk rendelés leadása előtt).

7.       Végül feladásra kerül a fanyeles bélyegződ, az általad választott szállítási móddal.

Vissza a főoldalra